HOME CONTACT FOTOGRAFIE PRIJSLIJST FOTOVAKPRINT LEVERINGSVOORWAARDEN

 

 

 

 

 

EPSON SureColor SC-P6000

 

De SC-P6000 heeft 8 kleuren UltraChrome HD-pigmentinkt en levert een brede dekking van Pantone®-gecertificeerde kleuren voor het produceren van bijzonder hoogwaardige en uiterst nauwkeurige afdrukken met heldere, levendige kleuren. De geavanceerde zwartwitmodus (ABW) maakt het mogelijk de prachtigste afdrukken te maken, met diepe rijke zwarttinten met hoge dichtheid en uiterst vloeiende overgangen tussen tinten.

 

 

Eyecatcher Fotovakprint staat voor kwaliteit en service. Voor de prints maken we gebruik van de Epson SureColor SC-P6000, een hoogwaardige printer die beschikt over 9 kleuren pigmentinkt voor consistent hoogwaardige, nauwkeurige en duurzame professionele foto's en kunstillustraties. De printresolutie bedraagt 2.880 x 1.440 dpi.
Er is een groot assortiment fotopapier om uw foto op de printen, zoals aquarelpapier (giclee), fineart, bariet, poster, fotopapier (gloss, semi-gloss en luster). Het minimale formaat voor een print is afhankelijk van het gebruikte materiaal (zie de papiersoorten). Een proefprint is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.
Alle papiersoorten hebben een ICC-profiel. De profielen zijn hier te downloaden: ICC-profielen
Op deze pagina staat ook de werkwijze beschreven. Het is van groot belang dat het bestand eerst wordt gecontroleerd voordat het wordt geupload/verzonden.
Er wordt altijd zorgvuldig naar het bestand gekeken alvorens het wordt afgedrukt. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen.
Eyecatcher levert aan bedrijven, particulieren, amateur- en vakfotografen, studenten fotografie en kunstenaars.Aanleveren van bestanden Uploaden via WeTransfer (gratis tot maximaal 2GB gratis). Website: https://www.wetransfer.com/.
Of via TransferXL (gratis tot 5GB maximale transfergrootte, 10GB maximale dagelijkse transfergrootte), inclusief verzend- en ontvangstbevestiging). Website: https://transferxl.com/nl/.

Zend het bestand naar info@eyecatcher-fotografie.nl met een CC naar vakprint@gmail.com. Deze CC dient ervoor dat de link wordt ontvangen in het geval het eerste adres problemen geeft.
Tip: pak meerdere bestanden samen in als RAR of ZIP. Dit scheelt in de grootte waardoor het down- en uploaden sneller zal verlopen. Op de kwaliteit heeft dit geen invloed.


Separaat een e-mail zenden naar info@eyecatcher-fotografie.nl met de specificatie van de bestelling (formaat en papier). Tevens dient hier het factuuradres te worden vermeld en het telefoonnummer.

Delen door bestanden te plaatsen in Dropbox of OneDrive

Verzenden van de bestanden via PostNL op USB- stick
  Zend altijd separaat een e-mail met daarin adresgegevens en telefoonnummer en eventuele bijzonderheden.
Aanlevervoorwaarden - RGB kleurprofiel (geen grijswaarden of CMYK), bij voorkeur ProPhoto RGB of Adobe RGB.
- Bij het gebruiken van een ICC-profiel ter controle, dit
.profiel nooit toewijzen aan het bestand of het bestand omzetten in dit ...profiel!
- 16 bits
- TIFF voorzien van de extensie .tif en zonder LZW compressie, PSD voorzien van de extensie .psd of JPEG voorzien van de
...extensie .jpg. Een JPEG-bestand heeft niet de voorkeur omdat dit een gecomprimeerd bestand is.
- geen lagen, extra kanalen of paden in het bestand
- resolutie 300 ppi (pixels/inch)
- in het gewenste afdrukformaat
- in bestandsnaam formaat en gewenst afdrukmateriaal opnemen
Levering bestelling 1. Bezorgen: in de gemeente Houten gratis
2. Verzenden ( vanaf € 4,50)
3. Eventueel het pakket zelf afhalen (overhandiging bij de deur). Uitsluitend op afspraak.
 
NAAR DE PRIJSLIJST