HOME.... CONTACT FOTOGRAFIE  
 
Bedrijfsreportage   Digitaal bestand
Foto's voor woningverkoop      
         
 
Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage is maatwerk. Geen bedrijf is hetzelfde en ieder bedrijf wil passende beelden om zich optimaal naar buiten te kunnen presenteren. Samen bepalen we met welke beelden we de juiste uitstraling geven. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een bezoek aan uw bedrijf. Na het doornemen van de opdracht, zal een vrijblijvende offerte worden gemaakt.

Terug naar boven
 
Foto's voor woningverkoop en woningverhuur

Een goede presentatie van een woning is van het grootste belang. Aspirant kopers kijken eerst op internet naar beschikbare woningen en maken daaruit een keuze om om pad te gaan. Goede foto's zijn daarbij van grote waarde. Met een zeer ruime ervaring in het fotograferen van woningen, zowel in het lagere als hogere segment, kan ik u de juiste verkoopreportage leveren. Daarbij let ik ook op styling en sfeer en indien nodig zal ik advies geven om de ruimte aan te passen.

Deze reportage maak ik zowel voor eigenaren als makelaars en is er al vanaf € 150 (voor ondernemers is dit bedrag vrijgesteld van btw). De foto's worden aangeleverd in twee bestandsformaten, een klein bestand voor de website en een groter bestand voor de brochure. Indien gewenst, ontvangt ook de eigenaar van de woning/het bedrijf de reportage in klein formaat als herinnering.

Een reportage kan ook van bedrijfsonroerend goed gemaakt worden. Ik maak graag een offerte op maat voor u.

Terug naar boven
 
Prijslijst digitaal bestand Prijs per bestand
   
Digitale bestanden met een lage resolutie van 100dpi in het formaat 10x15 of 10x10 cm, geschikt voor website, LinkedIn en social media   12,50
Digitale bestanden met een hoge resolutie van 300dpi in het formaat 20x30 of 20x20 cm, geschikt voor drukwerk of fotoafdruk   30,00
Digitale bestanden met een hoge resolutie van 300dpi groter dan 20x30 cm   50,00
   
Bij afname van meerdere digitale bestanden wordt een korting verleend van 10%
Eyecatcher Fotografie is niet verantwoordelijk voor (kleur)afwijkingen als bestanden elders worden afgedrukt.
Terug naar boven
 
Algemene Voorwaarden Dutch Professional Photographers