BEWERKEN FOTO'S
   

(Veel) foto's gemaakt, maar niet bedreven in het bewerken van de beelden? Laat het bewerken dan aan mij over. Deze service is niet alleen voor de zakelijke markt een toegevoegde waarde, maar kan dit ook zijn voor de amateurfotograaf die het heerlijk vindt om foto's te maken, maar geen enthousiasme kan opbrengen voor het optimaliseren van de beelden.

De foto's worden opgeslagen als TIF-bestand zodat de kwaliteit optimaal is en blijft. Het formaat blijft zoals het bestand is aangeleverd met een resolutie van 300ppi/dpi. Zowel RAW- als JPEG-bestanden kunnen worden aangeleverd om te laten bewerken.

prijs per uur 40,00  
afhankelijk van de technische kwaliteit van de beelden en de hoeveelheid bewerkingen die moeten worden toegepast, kunnen er circa 10 - 20 beelden per uur worden verwerkt.

 

GEBOORTEKAARTJE/TROUWKAART
Het geboortekaartje of de trouwkaart als kunstwerk aan de muur. Ieder formaat is mogelijk. De kaart kan afgedrukt worden op diverse materialen en gepresenteerd worden in een fotolijst, achter acryl of op plaatmateriaal. Prijzen staan op de website vermeld onder Fotovakprint.
Kosten inscannen en bewerken
20,00
 

 

Terug naar index prijslijst