ONTWIKKELSERVICE RAW-BESTANDEN

Voor een grote afdruk is het raadzaam om een foto in RAW te maken. Je hebt dan alle kwaliteit in het beeld gevat. De volgende stap is het 'ontwikkelen' van het bestand in Photoshop of Lightroom. Ben je niet geheel tevreden over het resultaat van de bewerking of je hebt geen kaas gegeten van fotobewerken, dan kun je dit bestand door mij laten ontwikkelen. Voorwaarde is wel dat het RAW-bestand technisch bijna geheel goed is. De foto wordt ontwikkeld in Lightroom zodat te zien is waar de optimalisatie heeft plaatgevonden. Zowel het ontwikkelede RAW-bestand als een TIF-bestand zullen worden geupload. Het formaat is zoals het aangeleverde formaat, 16bits en 300ppi. Voordat het definitieve bestand wordt toegezonden, zal er eerst voor akkoord een klein JPEG-bestand worden gemaild. Na goedkeuring en betaling, zal het bewerkte bestand worden geupload via WeTransfer.com.

Ook is het mogelijk om het aangeleverde bestand (mede) om te laten zetten in zwart-wit of sepia.

 

voor na
 
Aanleveren van het RAW- bestand kan naar info@eyecatcher-fotografie.nl. Is het bestand groter dan 10MB, dan kan het geupload worden via WeTransfer.com.
 
Het is mogelijk om samen met het bewerkte RAW-bestand een fotoafdruk te bestellen tegen gereduceerd tarief. De vermelde prijzen gelden voor een afdruk van 40x60 cm op Proline vibrant luster of glanzend papier. Andere formaten en papiersoorten zijn uiteraard ook mogelijk. Vraag hiervoor een prijsopgave, met daarbij het gewenste papier.
     
  prijs bewerkt bestand  
prijs voor 1 RAW-bestand 15,00 (incl. BTW)  
prijs voor 2 RAW-bestanden 25,00  
prijs voor 3 RAW-bestanden 35,00  
meer dan 3 RAW-bestanden prijs op aanvraag  
     
  prijs met afdruk  
prijs voor 1 RAW-bestand 27,50  
prijs voor 2 RAW-bestanden 50,00  
prijs voor 3 RAW-bestanden 72,50  
meer dan 3 RAW-bestanden prijs op aanvraag  
     

 

BEWERKEN FOTO'S
   

(Veel) foto's gemaakt, maar niet bedreven in het bewerken van de beelden? Laat het bewerken dan aan mij over. Deze service is niet alleen voor de zakelijke markt een toegevoegde waarde, maar kan dit ook zijn voor de amateurfotograaf die het heerlijk vindt om foto's te maken, maar geen enthousiasme kan opbrengen voor het optimaliseren van de beelden.

De foto's worden opgeslagen als TIF-bestand zodat de kwaliteit optimaal is en blijft. Het formaat blijft zoals het bestand is aangeleverd met een resolutie van 300ppi/dpi. Zowel RAW- als JPEG-bestanden kunnen worden aangeleverd om te laten bewerken.

prijs per uur 40,00 (incl. BTW)  
afhankelijk van de technische kwaliteit van de beelden en de hoeveelheid bewerkingen die moeten worden toegepast, kunnen er circa 10 - 20 beelden per uur worden verwerkt.

 

GEBOORTEKAARTJE/TROUWKAART
Het geboortekaartje of de trouwkaart als kunstwerk aan de muur. Ieder formaat is mogelijk. De kaart kan afgedrukt worden op diverse materialen en gepresenteerd worden in een fotolijst, achter acryl of op plaatmateriaal. Prijzen staan op de website vermeld onder Fotovakprint.
Kosten inscannen en bewerken
12,50
 

 

SCANNEN    
Kleuren negatief/dia * per stuk
3,00
Zwart-wit negatief/dia * per stuk
3,00
* bij deze prijs is niet het retoucheren van negatieven/dia's inbegrepen.
De scans worden via WeTransfer.com aangeleverd. Indien de scans op een CD/DVD gebrand dienen te worden, wordt hiervoor een bedrag van 10 euro in rekening gebracht.
   
Terug naar index prijslijst