ONTWIKKELSERVICE RAW-BESTANDEN

Voor een grote afdruk is het raadzaam om een foto in RAW te maken. Je hebt dan alle kwaliteit in het beeld gevat. De volgende stap is het 'ontwikkelen' van het bestand in Photoshop of Lightroom. Ben je niet geheel tevreden over het resultaat van de bewerking of je hebt geen kaas gegeten van fotobewerken, dan kun je dit bestand door mij laten ontwikkelen. Voorwaarde is wel dat het RAW-bestand technisch bijna geheel goed is.

De foto wordt ontwikkeld in Lightroom zodat te zien is waar de optimalisatie heeft plaatgevonden. Zowel het ontwikkelede RAW-bestand als een TIF-bestand zullen worden geupload. Het TIFF-bestand met de kleurruimte AdobeRGB, 16bits en 300ppi. Voordat het definitieve bestand wordt toegezonden, zal er eerst voor akkoord een klein bestand worden gemaild. Na goedkeuring en betaling, zal het bewerkte bestand worden geupload via WeTransfer.com.

Ook is het mogelijk om het aangeleverde bestand (mede) om te laten zetten in zwart-wit of sepia.

 
Onbewerkt RAW-bestand Bewerkt RAW-bestand*
 
Aanleveren van het RAW- bestand kan naar info@eyecatcher-fotografie.nl met een CC naar vakprint@gmail.com.. Is het bestand groter dan 10MB, dan kan het geupload worden via WeTransfer.com.
 
Het is mogelijk om samen met het bewerkte RAW-bestand een fotoafdruk te bestellen tegen gereduceerd tarief. De vermelde prijzen gelden voor een afdruk van 40x60 cm op Proline vibrant luster of glanzend papier. Andere formaten en papiersoorten zijn uiteraard ook mogelijk. Vraag hiervoor een prijsopgave, met daarbij het gewenste papier.
     
  prijs bewerkt bestand
prijs voor 1 RAW-bestand 15,00
prijs voor 2 RAW-bestanden 25,00
prijs voor 3 RAW-bestanden 35,00
meer dan 3 RAW-bestanden prijs op aanvraag
     
  prijs met afdruk
prijs voor 1 RAW-bestand 27,50
prijs voor 2 RAW-bestanden 50,00
prijs voor 3 RAW-bestanden 72,50
meer dan 3 RAW-bestanden prijs op aanvraag
     
* de getoonde afbeelding is een JPEG-bestand met sRGB-kleuren.
Terug naar index prijslijst